Tai Chi voor beginners | Community Events Herstel

Tai Chi is van oorsprong een Chinese vechtkunst, maar het is ook heel goed voor je gezondheid. Tai Chi is ontspannend en weerstand verhogend. De bewegingen worden op een vloeiende manier uitgevoerd. Je versterkt je spieren en de banden om je gewrichten heen. Vanuit concentratie gebruik je op een rustige manier je hele lichaam. Hiermee breng je je lichaam, geest en emoties in balans zodat het een fijne hulpbron voor je kan zijn. Stap voor stap leer je de Yang 43-vorm beheersen. Om het beter te kunnen onthouden is er de mogelijkheid om een filmpje van de geleerde oefening opgestuurd te krijgen. Tai Chi  is ook heel geschikt voor de wat oudere mens! Zowel je geheugen als spierkracht en evenwicht worden door Tai Chi verbeterd.

Wanneer:
Elke maandagochtend van 10.00 – 11.00

Kosten:
Deelname aan Community Events voor Herstel kost €6 per les, of €4,80 met gereduceerd tarief voor laag inkomen (studenten, minima of stadjerspashouders).

Zes-rittenkaart van de Herstelacademie
Nieuwe deelnemers van de Herstelacademie een zes-rittenkaart ophalen bij de de Herstelacademie tijdens de spreekuren (dinsdag 9.00 – 9.30 uur en vrijdag 12.00 – 12.30 uur). Heb je nog geen kennismakingsgesprek gehad, dan kun je die hier inplannen en krijg je bij dat gesprek een zes-rittenkaart.
Met de zes-rittenkaart is het mogelijk om zes keer gratis mee te doen met Tai Chi.

Geef je HIER op en betaal direct.

Datum

18-12-2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 11:00

Locatie

Edanz
van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen

Docent

Marion Wiering
Marion Wiering
Email
marion.wiering11@gmail.com
Powered by Modern Events Calendar