Jezelf Inzetten bij de Herstelacademie

Dit is een training waarin je open en vrij kunt onderzoeken welke talenten je in zou willen zetten, welke inspiratie je in de wereld wilt zetten en hoe dan. En meer concreet: wat een match kan zijn met een bijdrage leveren aan de herstelacademie.

Voor sommige mensen ligt het begeleiden van een groep of een andere manier van ‘werken met mensen’ dichtbij. Voor anderen ligt het meer op het gebied van organiseren, dingen in beeld brengen, schrijven, een netwerk opbouwen…

De training is vrijblijvend. Lijkt het je fijn om dit te onderzoeken dan kun je meedoen en na afloop van de training of je hier een vervolg aan wilt geven. Het kan lastig zijn om van tevoren al te zien welke kant het opgaat. Dat is juist waardoor het fijn is om vrije ruimte te voelen voor onderzoek en experiment.

TRAINERS
Marion Wiering en Tinus de Vegt geven de training. Zij helpen je om je talenten en inspiratie op te graven of meer te erkennen, tot expressie te brengen. Ze geven handvatten om dat een concrete vorm te geven en vervolgens in de wereld te zetten. Marion en Tinus weten goed wat er te doen is waardoor je wat je leert in de training direct praktisch kunt toepassen.

WANNEER
Drie keer op donderdag van 10.00 tot 12.oo uur
1 | 2 november
2 | 9 november
3 | 16 november

MEEDOEN?
Je kunt je HIER opgeven voor de training.
Heb je nog geen kennismakingsgesprek gehad bij Sedna Herstelacademie dan kun je daarvoor HIER een afspraak maken.

Datum

16-11-2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

Edanz
van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen
Categorie

Docent

Marion Wiering
Marion Wiering
Email
marion.wiering11@gmail.com

Andere docenten

Tinus de Vegt
Tinus de Vegt
Powered by Modern Events Calendar